“Betrokken, met de menselijke maat, volhardende ondersteuning. Telkens weer die vraag: klopt je Product, Markt, Strategie, Operatie en je Geld….elke keer dezelfde ronde op zoek waar het beter kan of moet. Het heeft ons verder geholpen in tijden van groei en uiteindelijk verkoop van de onderneming. Geruststellende gedachte dat er een coach was die je kon bellen, ondersteunen, regulier maar ook adhoc kon ondersteunen. Management ondersteuning met een accent op de bedrijfsvoering het bracht ons een flinke stap verder.”

(Deelnemer ZON)

“Wie bij Lerend Nederland een coachtraject start, zoekt vergeefs naar de bekende methodes en structuren. Lerend Nederland werkt anders. Uiteraard bedienen zij zich van alle denkbare tools die je traject vraagt op een bepaald moment en passen zij diverse beproefde methodes en technieken toe, maar dat laatste speelt zich voornamelijk af op het onderbewuste niveau.

Al gravend naar patronen en beperkende vooronderstellingen blootleggend, weten zij effectief tot de kern van je coachvraag door te dringen. Ogenschijnlijk random vragen die soms als een salvo op je afkomen, hebben maar één doel: inzichten verschaffen en je in contact brengen met je onderbewuste issues en duiveltjes, je ingesleten denkpatronen en gedrag.

Op de achtergrond schieten deze zaadjes wortel en groeit er iets moois. Af en toe ontluikt een fris getinte bloem aan de nieuwe jonge loten van je her programmeerde ik. Een bewustwordingsproces ontvouwt zich en “rewire’t” je denksysteem.

De focus komt te liggen op het nu en wat er is. Je verleden dient hooguit als kleuring van de persoon die je bent geworden sinds je geboorte en opvoeding. Omstandigheden en situaties uit dat verleden krijgen bij Lerend Nederland geen kans om de kapstok voor allerlei excuses te vormen.

In een overzichtelijk aantal sessies dat op twee handen te tellen is, kreeg ik mijn zelfvertrouwen, eigenwaarde en geloof in de toekomst terug. Ik kwam dichter bij mezelf dan ooit tevoren. Een prachtig proces met een fraai resultaat. Toekomst, kom maar op!”

(Deelnemer Ministerie van Defensie)