Lerend Nederland organiseert met regelmaat community-bijeenkomsten die in het teken staan van actuele thema’s en onderwerpen die bij ondernemers spelen. Tijdens een community- bijeenkomst staat het delen van kennis en ervaring, kenniscirculatie en leren van elkaar centraal. De ervaringen worden vastgelegd en na afloop met elkaar gedeeld. Een community bijeenkomst is de ideale plek om je netwerk uit te breiden.

Steeds vaker verwachten werkgevers dat hun medewerkers zich blijvend ontwikkelen met zogenaamde Permanente Educatie (PE-uren) en/of Permanent Actueel (PA-punten). Wij gaan er vanuit dat iedere deelnemer voor elke bijeenkomst zes tot acht klokuren actief met het onderwerp bezig is.

Deze community-bijeenkomsten zijn alleen succesvol wanneer er zogenaamde leernetwerken ontstaan. Community-bijeenkomsten zijn er in verschillende soorten en maten: Rondetafelbijeenkomsten, Innovatietafels, Gebiedstafels, Regiotafels of gewoon leernetwerken, die gaan over actuele (beleids) thema’s en onderwerpen. Lerend Nederland werkt daar waar nodig samen met andere platformen in het eco-systeem.

Lerend Nederland is constant op zoek naar samenwerkingspartners en sponsors die de kosten van deze bijeenkomsten helpen te minimaliseren voor alle deelnemers. U kunt hierbij denken aan een financiële bijdrage of het ter beschikbaar stellen van een locatie, eventueel inclusief bijbehorende catering (koffie, thee, frisdrank en eventueel een licht diner). Mocht het niet lukken om voor een bepaalde bijeenkomst sponsor(s) te vinden, dan vraagt Lerend Nederland een bijdrage in de kosten.

Minimum aantal deelnemers: vanaf 16 deelnemers
Locatie: Midden van het land
Tijdstip: Ontvangst vanaf 16.00 uur, Programma 16.30-20.30 uur (inclusief lichte maaltijd)
Kosten: 155 euro per persoon, exclusief BTW (2de persoon van dezelfde organisatie gratis)
Locatie en Cateringkosten: 37,50 per persoon, exclusief BTW

Het is ook mogelijk om de ‘community of practice -bijeenkomst’ te organiseren in de vorm van een ontbijtsessie, lunchbijeenkomst, netwerkborrel of avondsessie. Wij helpen u graag bij het invullen van een actief leerzaam en inspirerend programma. Wilt u als organisatie, alleen of samen met uw stakeholders en/of klanten zelf een rondetafel organiseren? Laat het ons weten: wij brengen graag onze expertise in om uw event tot een succes te maken. Heeft u een thema of onderwerp dat u graag in een leernetwerk met vakgenoten wilt bespreken, laat het ons weten.

Lerend Nederland, probeert 6x per jaar een themabijeenkomst te organiseren voor haar netwerkpartners en associates. Wilt u weten wanneer de eerstvolgende community-bijeenkomst is? Kijk op onze kalender.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op